Broers winnen geldbedrag in loterij

In het Amerikaanse Pennsylvania mochten twee broers een geldbedrag innen dat zij hadden gewonnen met een loterij. Beide broers wonnen op dezelfde dag, maar de bedragen worden net iets oneerlijker verdeeld. Het geluk was duidelijk voor in het voordeel van één van de twee broers.

James en Bob Stocklas maken elk jaar dezelfde prijs naar het zonnige Florida, daar besloten zij om beide loterijtickets aan te schaffen. Toen broer James eenmaal thuis was aangekomen, kwam hij tot de ontdekking een geldbedrag van 291 miljoen dollar gewonnen te hebben. Omgerekend is dat ruim 265 miljoen euro. Onder het genot van een ontbijt kwam de beste man tot deze ontdekking. Hij besloot direct om alle rekeningen van de mensen in het restaurant te betalen. Vervolgens haastte hij zich naar de telefoon en belde zijn familie op. Hij bracht het nieuws dat ze binnenkort met ze alle terug naar het zonovergoten Florida gaan.

Zeven dollar

De andere broer (Bob) wist ook een geldprijs te winnen, alleen was dat bedrag net ietsje minder hoog. Hij won een geldbedrag van zeven dollar, omgerekend zes euro. Zijn inmiddels rijke broer heeft al aangeven om het geld te gaan gebruiken om zijn familie de helpende hand te bieden. James Stocklas is ook bezig met het opzetten van enkele trustfondsen en is van plan een aanzienlijk gedeelte te donderen aan diverse goede doelen. James zal de geldprijs ook gaan verdelen over zijn twee vrienden, waarmee hij het desbetreffende lot kocht in Florida. Zodra de belastingen over het geldbedrag zijn verrekend kunnen de winnaars allemaal nog gaan genieten van ruim veertig miljoen dollar per persoon.

Wil jij ook miljonair worden met een loterij?

Bekijk dan onze site nauwkeurig en schrijf jezelf in bij één van de online casino’s. Maak gebruik van een mooie welkomstbonus en doe mee met één van de loterijen. Wie weet ben jij dan binnenkort wel net zo rijk als James Stocklas!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.