Lotto

Lotto

Bestel direct bij Lotto: http://www.lotto.nl
Telefoonnummer: 0900 0202 (€ 0,15 p/m)
Locatie: Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk
Kosten per lot: € 1,50

Algemene informatie over de Lotto

Lotto is een spel van het concern De Lotto, waar ook Lucky Day, Toto en Krasloten deel van zijn. De loterij draagt jaarlijks miljoenen euro’s af aan goede doelen. Dit zijn goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.

Hoe werkt de Loterij?

Bij Lotto kiest u uw eigen lot nummers. U kiest 6 geluksgetallen van 1 t/m 45 en een Jackpotkleur(keuze uit rood, groen, blauw, oranje en paars). Indien uw gekozen 6 getallen en uw gekozen Jackpotkleur overeenkomen met de trekking wint u de Jackpot. Voor € 1,00 extra kunt u mee spelen met de Euroloterij. Dit kan alleen als u ook met Lotto mee speelt. De hoofdprijs kan hier oplopen tot € 200.000.

De trekking van de loterij is elke zaterdag. Elke laatste zaterdag van de maand is er een tweede trekking.Trekkingen en Prijzen

Bij de zaterdagse trekkingen zijn prijzen te winnen van €1,50 tot en met de jackpot, die een variabele hoogte heeft.

Een niet gevallen jackpot zal de volgende week verhoogd worden met € 500.000. De Jackpot is minimaal €7.500.000,00 en maximaal € 40.000.000,00. Indien er meerdere winaars zijn, wordt de prijs verdeeld.

Daarnaast is er speltegoed te winnen. Dit speltegoed kunt u als u automatisch meespeelt op internet zelf inzetten. Als u in de winkel speelt krijgt u gratis deelname voor de volgende trekking.
Klik hier om direct mee te spelen met de loterij!