Staatsloterij zoekt winnaar van twee ton

Nederlandse Staatsloterij

Woon jij in Amsterdam en heb jij onlangs nog een staatslot gekocht? Dan ben jij misschien rijker dan dat jijzelf weet. De Staatsloterij is druk op zoek naar één winnaar die tot op heden de geldprijs nog niet heeft opgehaald. De winnaar heeft een bedrag van 200.000 euro gewonnen. De officiele geldprijs was een miljoen euro, maar de desbetreffende winnaar kocht een 1/5 staatslot bij de Primera op de Haarlemmerdijk.

Sinds 10 april 2015 zoekt de Loterij

De kans dat de winnaar zich nog zal melden is niet al te groot. De winnaar kocht het lot op 10 april 2015. Het winnende lot had het volgende nummer: BG 78518. Wanneer er een prijs gewonnen wordt bij de Staatsloterij, dan heeft winnaar exact één jaar om zijn prijs op te komen halen. Aangezien deze datum bijna verstreken is, heeft de Staatsloterij het nieuws publiekelijk gemaakt. De loterij hoopt het gewonnen bedrag binnenkort aan de rechtmatige eigenaar te kunnen geven.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.