LuckyDay

LuckyDay

Bestel direct op LuckyDay: http://www.luckyday.nl
Telefoonnummer: 0900 0202 (€ 0,15 p/m)
Locatie: Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk
Kosten per lot: Vanaf € 1,50 per lot

Algemene informatie over LuckyDay

Lucky Day is een spel van het concern De Lotto, waar ook Lotto, Toto en Krasloten deel van zijn. Het concern De Lotto draagt jaarlijks miljoenen euro’s af aan goede doelen. Dit zijn goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.
Hoe werkt Lucky Day?

Met de Lucky Day loterij kan het eigen lotnummer en inleg worden gekozen. Bij het lotnummer wordt minimaal 1 en maximaal 10 nummers gekozen, uit de getallen 1 tot 80. Er is ook een mogelijkheid om de getallen door de computer te laten bepalen. De inleg is minimaal € 1,50 en maximaal € 22,50 per lot.

Trekkingen en prijzen

Er zijn zes dagen per week trekkingen voor de Lucky Day loterij, elke dag behalve op zondag. Op deze dagen trekt de notaris uit een bak met 80 getallen de 20 winnende getallen, en hoe hoger het aantal getallen is wat overeenkomt met de door de speler gekozen getallen, hoe hoger de winst is.
Er kan tot 200.000 keer de inleg worden gewonnen, dit is als alle getallen overeenkomen. Het is ook mogelijk om, evenals bij de Lotto om speltegoed te winnen, waarmee gratis loten besteld kunnen worden.