BankGiro Loterij

BankGiro Loterij

Bestel direct op BankGiro Loterij: http://www.bankgiroloterij.nl
Telefoonnummer: 0900 300 1600 (€ 0,20 p/m)
Locatie: Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam
Kosten per lot: € 8,75

Algemene Informatie over de BankGiro Loterij

De BankGiro loterij is een goede doelen loterij en onderdeel van hetzelfde hoofdconcern als de Postcodeloterij en de VriendenLoterij, Novamedia. Waar de Postcodeloterij zich richt op Mens en Natuur, richt de BankGiro loterij zich op Kunst en Cultuur.

Er spelen bijna 900.000 mensen mee. De BankGiro loterij sponsort jaarlijks 56 goede doelen op het gebied van kunst en cultuur, waaronder veel musea.

De BankGiro Loterij is vanaf het begin van de jaren ’70 actief. De afdracht is van oudsher bestemd voor doelen op het gebied van volksgezondheid, welzijn en cultuur.

Hoe werkt de het

Bij de BankGiro loterij draait het om uw rekeningnummer. Is uw rekeningnummer bijvoorbeel 12345678 dan wordt uw eerste lotnummer 12345678-01. Als u besluit meerdere loten te kopen zal het tweede lot 1234578-02 enzovoorts zijn. Doordat uw bankrekening nummer uw lotnummer is, is het niet mogelijk uw eigen lotnummer te kiezen.

Trekkingen en Prijzen

Er zijn jaarlijks veertien trekkingen. Er is een maandelijkse trekking, en er is twee keer per jaar een extra trekking.
Het is mogelijk om een extra speelkans te winnen. Dit houdt in dat je de maand er op gratis met een extra lot speelt. Dit extra lot wordt niet stilzwijgend verlengd.De extra trekking van de BankGiro Loterij heeft een aangepast prijzenpakket, met een hoofdprijs van tenminste € 1.000.000,-. Vanaf de maandelijkse trekking van februari 2009 organiseert de Loterij een tweede extra trekking. Het prijzenpakket van deze trekking wordt vooraf vastgesteld en gepubliceerd. Een ieder die vanaf de trekking van februari 2009 mee speelt, maakt automatisch kans op prijzen van de extra trekking.

Verder speel je automatisch mee met het extra spel. In dit spel kunnen geldprijzen en/of prijzen in natura worden gewonnnen. Het prijzen pakket wordt van tevoren bekend gemaakt.
Klik hier op direct mee te spelen met de Loterij!